Tällä hetkellä olemme kiireisiä...

Valitettavasti emme tällä hetkellä voi ottaa uusia asiakkaita.

Google Adwords

Hakukonemainonta ja hakusanamainonta tarkoittavat mainostamista Googlessa Adwords-mainosjärjestelmän avulla. Adwords-ammattilaisen puoleen kannattaa kääntyä heti kampanjaa suunniteltaessa. Me määrittelemme tärkeimmät hakusanat, suunnittelemme mainokset ja käynnistämme kampanjan. Lisäksi seuraamme kampanjan tehokkuutta ja lähetämme teille säännöllisen raportin kampanjan tuloksista.

Hakukonemainonta - lisää näkyvyyttä Googlessa

Google mainontaInternetin rooli ihmisten ostopäätöksien teossa ja tiedon haussa on kasvanut huomattavasti viime vuosina. Hakiessaan tietoa Internetistä, ihmiset käyttävät hakukoneita kuten Google (markkinaosuus Suomessa n. 90%).
Hakusanamainonnan avulla sinulla on mahdollisuus näkyä Googlen hakutulos-sivulla kun potentiaaliset asiakkaat hakevat tietoa tuotteista tai palveluista joita sinä tarjoat.

Hakusanamainonta on edullista ja kohdennettua

Hakukonemainonnan avulla tavoitat asiakkaat juuri kun he ovat tekemässä ostopäätöstä. Maksat vain asiakkaista jotka ovat kiinnostuneita tuotteistasi tai palveluistasi ja siirtyvät mainoksen kautta sivuillesi. Paikallisesti toimivat yritykset, kuten vaikka parturiliikkeet, voivat mainostaa vain valitsemallaan alueella. Tamperelaisen parturin kannattaa mainostaa vain Tamperelaisille Googlen käyttäjille - esimerkiksi tälläinen kohdennus on täysin mahdollista. Google-mainonnan lisäksi tarjoamme myös hakukoneoptimointia.