Tällä hetkellä olemme kiireisiä...

Valitettavasti emme tällä hetkellä voi ottaa uusia hakukoneoptimointiasiakkaita.

Hakukoneoptimointia

Hakukoneoptimointi on TukTuk Median ydinosaamista. Lukuisat Google-optimoimamme sivut sijoittuvat hakutuloksien kärkipaikoille Googlessa. Asiakkaillemme tämä tarkoittaa enemmän kontakteja ja myyntiä.

Google Sitemaps

Google Sitemaps

Google Sitemaps on XML-kielinen sivukartta, jonka avulla Google osaa indeksoida kaikki sivustonne sivut nopeasti ja kattavasti. TukTuk Median hakukoneoptimointipalveluihin kuuluu Sitemapsin käyttöönotto.

Hakukoneoptimointi

Google hakukoneoptimointiHakukoneoptimointi tarkoittaa sivujen rakenteen, sisällön ja linkityksen muokkaamista niin, että hakukoneet kuten Google löytävät ne mahdollisimman hyvin. Yritykset sijoittuvat monesti kärkeen omalla nimellä haettaessa, mutta koska uudet asiakkaat eivät välttämättä tunne yrityksenne nimeä, olisi tärkeää sijoittua myös yleisillä hakusanoilla. Esimerkiksi tilitoimistoa hakevat käyttävät todennäköisesti hakusanaa "tilitoimisto" koska eivät tiedä eri tilitoimistojen nimiä. Tilitoimistot jotka sijoittuvat kärkeen tällä hakusanalla saavat valtavan määrän asiakkaita Googlen kautta.

Mikä on hyvä sijoitus hakutuloksissa?

Vain todella pieni osa hakukoneiden käyttäjistä katsoo hakutuloksia muilta kuin ensimmäiseltä tulossivulta. Ja vain kolme ensimmäistä tulosta saavat kaikkien hakijoiden huomion. Hakukoneoptimointi on siis näkyvyyden hallintaa.

Ensimmäisen sivun sijoitus oman yrityksen kannalta tärkeillä hakusanoilla tuo huomattavasti uusia asiakaskontakteja. Hakukoneoptimointi onkin kannattava ja pitkälle kantava sijoitus, jonka kustannukset saat moninkertaisesti takaisin.

Hakukoneoptimointipalvelumme

TukTuk Medialla on hakukoneoptimointikokemusta lukuisilta eri aloilta ja tavoitteenamme on aina saada asiakkaamme mahdollisimman korkealle hakutuloksissa. Me palvelemme kaiken kokoisia yrityksiä kansainvälisistä suuryrityksistä paikallisiin pienyrittäjiin.


Hakukoneoptimointi on sijoitus yrityksenne tulevaisuuteen!